Kortreist lykke,  Turer

Kajakktur i Grebbestad.

I dag har jeg brukt litt tid på å overføre bilder fra kamera til pc’en, og november er perfekt for å mimre tilbake til lyse sommerkvelder. Jeg må jeg bare dele bittelitt sommerminner fra Käften, ei øy utenfor Grebbestad.❤️

Når jeg er ute slik alene over tid, får jeg veldig nært forhold til fugler. Hver kveld når det nærmet seg solnedgang, satt jeg på svabergene med ankerdram og så ternene jakte. De er helt rå! Se på vannet, da kan du skjønne hvor hinsides rask den er ❤️

Käften er ei lita øy utenfor Grebbestad. Den ligger ganske nært fastlandet, og er perfekt campsite om du kommer langveisfra. Jeg parkerte i båthavna i Grönemad. Der er det gratis å stå utenom sesong.

Det er bare ca en kilometer padling til Käften, men fordi det er øyer mellom den og land, hører man ikke trafikk, og har følelsen av at man er skikkelig ute på tur. Har du nedsatt form på grunn av sykdom eller fatigue slik som jeg har etter å ha pakket kajakken, er det helt perfekt.

Utenfor Käften åpner det seg sund ut mot havet, og man hører brenningene bruse med orgeltonene sine når det har vært vind på dagen. Lager man seg en basecamp for ei helg, er det flere padlemuligheter innaskjærs, og kort vei utaskjærs om man vil padle i dønninger.

Jeg har to klokkeslett når jeg er på tur alene. Når jeg våkner, og når solen går ned. Det fine med denne øya er at det er perfekte forhold for det viktigste av alt på mine turer; nemlig utsikt vestover mot solnedgangen.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *