Kortreist lykke

Morsdag!

Morsdag, gratulerer med dagen alle mødre! 🥂🍾🥳

Forøvrig en ganske teit dag, fra en tid da mor var en greie man forsørget. Og et smart påfunn fra en handelsmann som tenkte at det var lurt at alle fedrene som fikk lov til å tjene penger på den tiden, kunne bruke litt av pengene på en gave til kvinnen han forsørget. Morsdag er hver dag det. Fra den dagen den lille rakkeren som er den seigeste svømmeren aksepteres av egget til den dagen kvinnen slipper taket i tiden.

Derfor bør vi feires og hedres hver eneste dag, bortsett fra dette med kake. Morskake bør man ikke spise hver dag. Ikke på grunn av utseendet, men på grunn av helsa. I stedet bør vi heller pusles med og slippe husarbeid. 😁

Måtte dagen i dag bli dagen❤️

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *