Kortreist lykke

Selskap på gang

I morgen skal jeg ha gjester, og min masterplan var å rydde og dekke bord i dag. Nå er det kveld, og jeg begynner å føle på en liten avsporing fra planen her.

Jeg har sett på sosiale medier at folk legger ut bilder dagen før de får gjester, hvor de har pyntet og dekket og faktisk er klar for selskap etter litt skjønnhetssøvn, kokkelering og et par timer på badet. Derfor vet jeg at de finnes i virkeligheten, og jeg skjønner virkelig hvorfor de gjør det, men er det det mest vanlige? Eller er jeg helt innafor normalen?

Til tross for at alderen drar pupper og rumpe nådeløst mot bakken, min kommunegrå hårfarge gradvis blir ‘bare grå’ og jeg tror jeg er skikkelig voksen fordi jeg har fylt femti år, ser det altså slik ut sent fredags kveld før jeg skal ha gjester.

Til mitt forsvar hadde jeg det helt ryddig frem til onsdag, og jeg har vært voksen nok til å skynde meg å vaske klær når det var klestørk i to dager.😅

Jeg får bare være effektiv når jeg setter i gang i morgen. Det skal jeg ha, når jeg først kjenner det brenner er jeg drivandes dyktig på å få ting unna. Klok av selvinnsikt har jeg satt reker på menyen. Med vaniljeis til dessert, primært med varm sjokoladekake, sekundært med varm bærsaus. Tiden vil vise og avgjøre.😅

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *